Het is weer tijd voor het jaarlijkse Snert, Bokbier en Gluhweintoernooi op zaterdag 10 november! Vanaf 17:00 uur tot 22:00 uur tennissen en eten we en daarna begint de nazit.

Na de eerste wedstrijden serveren wij een heerlijke snertmaaltijd (of tomatensoep) met een verrukkelijk herfstbokbiertje of een gluhweintje, een roggebroodje met spek en stokbroodjes met wat lekkers. En om de gezelligheid nog verder te verhogen kun je na het tennissen bijvoorbeeld KEEZEN of iets anders doen. Lekker nazitten bijvoorbeeld.

Je geeft je samen of alleen op, wij koppelen jullie dan aan een andere leuke dame of heer (je speelt mix en dubbel). Iedereen speelt ongeveer 2 a 3 potjes van drie kwartier, uiteraard ook afhankelijk van de inschrijvingen.

Klik HIER om in te schrijven.

Vind je het leuk om een introducé mee te nemen, dan mag dat ook. Schrijf dit bij je aanmelding onder het kopje opmerking. Tot uiterlijk 4 november kun je inschrijven… dus doe maar direct. Om de onkosten verder te dekken, vragen we op de dag zelf een kleine bijdrage van € 3.

We hebben er weer zin in en hopelijk kunnen we weer rekenen op vele aanmeldingen!

Namens de wedstrijdcommissie,

Yvonne, Jaap en Arjan