Winter Kunstgras Toernooi 2018-2019

Beste Tennisvrienden, De zomer is helaas bijna afgelopen en daarom vragen wij jullie aandacht weer om deel te nemen aan het leukste, recreatiefste en gezelligste mixcompetitie toernooi voor aankomende herfst/winter (2018 – 2019) “Het Winter Kunstgras Toernooi”. Aangezien dit toernooi begin november van start gaat en er op tijd teams voor aangemeld moeten worden, informeer ik jullie nu al en zeer uitgebreid. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen geef je dan op. Een team bestaat uit 2 dames en 2 heren en eventueel reserve. Individueel opgeven kan ook dan maken wij indien mogelijk een team van de deelnemers die zich individueel hebben opgegeven.

Dus hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Nog even kort…….

Aan het Winter Kunstgras toernooi doen op dit ogenblik zeven verenigingen mee. TV De Hulk, TV Swaegh, TV Wognum, ’t Gouwtje, TV Abbekerk, TV ’t Woud en LTC Wings-Blokker. Het Winter Kunstgras Toernooi 2018-2019 is een onderlinge vriendschappelijke competitie tussen deze 7 verenigingen in de regio. Er wordt gespeeld op een zondag in de maanden november, december 2018 en januari en februari 2019. Deze competitie is geen KNLTB-activiteit en telt niet mee voor je speelsterkte. Dus ook als je alleen winterlid bent bij ons, kun je je inschrijven. Van iedere vereniging doen 8 teams mee. De verschillende teams van de verschillende verenigingen spelen tegen elkaar (team 1 van de éne vereniging tegen team 1 van een andere vereniging). Als de even teams thuis spelen, dan spelen de oneven teams uit en omgekeerd. Per team moeten zich minimaal 2 dames en 2 heren en maximaal 3 dames en 3 heren inschrijven. Op iedere speeldag wordt er dan in totaal 1 uur gemixt en een uur gedubbeld (heren en dames). Het uur wordt opgedeeld in twee partijen van een half uur, dus er volgen 4 uitslagen per team per uur. Na 5 maanden wordt de stand opgemaakt en de winnaar bekend gemaakt. Op de laatste speeldag van het toernooi (zondag 3 februari 2019) wordt er tevens 's avonds een gezellig afsluitingsdiner georganiseerd bij ons in onze eigen kantine voor alle deelnemende teams van LTC Wings-Blokker. De kosten hiervoor zullen rond de 10 Euro per persoon bedragen en opgeven voor het afsluitingsdiner loopt via je teamaanvoerder. Hier volgt overigens nog nader bericht vanuit ons over. Met betrekking tot het speelprogramma zijn er door de uitloop van de KNLTB najaarscompetitie en andere speeldata van de KNLTB wintercompetitie enkele kleine wijzigingen in het programma. De wijziging is dat er niet meer standaard op de 2e zondag van de maand gespeeld wordt. Op de volgende speeldagen, die vast staan, zal er gespeeld worden: 4 november 2018, 18 november 2018, 16 december 2018, 20 januari 2019 en 3 februari 2019.

Heb je zin om van de winter in vorm te blijven met tennissen, maar dan wel op een gezellige recreatieve manier, geef je dan nog zo spoedig mogelijk als team of bij nog geen team, alleen bij ons op via het emailadres ellen.v.l@quicknet.nl, maar toch uiterlijk zondag 7 oktober 2018!!!

Groet, Ellen van Lunteren

Wedstrijdcommissie LTC Wings-Blokker

E-mail voor inschrijving: ellen.v.l@quicknet.nl