Beste leden van Wings,

Ook dit jaar wordt er weer een openingstoernooi georganiseerd. Helaas kon vorig jaar het toernooi niet doorgaan wegens vorst, dooi en de daardoor onbespeelbare banen. Dit jaar gaan we in de herkansing.

Voor sommige zal het eerste keer zijn dat er buiten gespeeld wordt dit nieuwe seizoen, waar andere als echte fanatiekelingen het hele jaar door op de buitenbanen te vinden zijn. Voor iedereen die zin heeft om een potje te tennissen om het nieuwe tennisseizoen in te luiden organiseren wij het openingstoernooi op zondag 24 maart.

Tussen 12:00 en 17:00 uur kan er gezellig gedubbeld worden in elke samenstelling: gemengd, vrouwen of heren. De wedstrijdcommissie zorgt voor een zo evenwichtig mogelijke indeling, waarbij de categorieën gemixt (kunnen) worden. Om zoveel mogelijk leden mee te kunnen laten doen, kan elk lid maar in één dubbel spelen. Zoek een tennismaatje en geef je spoedig op. Alleen opgeven kan ook, dan proberen wij een maatje voor je te vinden. Mocht je een introducé willen meenemen, mag dat ook. Geef dit dan aan bij je inschrijving. Hopelijk zien we elkaar dan zondag 24 maart!

Klik HIER om in te schrijven.

Inschrijven kan t/m woensdag 20 maart.

Sportieve groet,

Wedstrijdcommissie