Vrijdagavondmixcompetitie: vanaf vrijdag 3 november t/m vrijdag 30 maart!

Vanaf vrijdag 3 november gaan we vrijdags weer genieten van heerlijke herfst- en winteravonden op en rond de Wings-banen. Een prachtig uurtje om actief alle drukte van de week op een sportieve en gezellige wijze te verwerken. Daarna eventueel een gezellige "nazit" in onze mooie kantine of op het verwarmde terras.

Meedoen is belangrijker dan winnen, maar we zullen iedereen (gemengd dubbel) zoveel mogelijk in gelijke nivo/speelsterkte-poules indelen. Je speelt maximaal 2 á 3 maal per 5 weken. De wedstrijdduur is 1 uur. Aanvang steeds om 19:30 uur of 20:30 uur. Iedereen (senioren) nodigen wij uit om in te schrijven. Als Wingslid bestaat de mogelijkheid om een niet-Wingslid uit te nodigen; deze invité zal zich dan als winterlid bij Wings moeten aanmelden. Gezien de enthousiaste deelname voorgaande jaren verwachten wij weer een vol deelnemersveld.

Inschrijven kan via www.toernooi.nl en zoek op Wings of klik hier; https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=4EABBA1D-2A36-43CC-A707-78FFE5C56F50

Er kan tot uiterlijk donderdag 27 oktober worden ingeschreven!

Wij zijn er klaar voor!

Namens de wedstrijdcommissie,