Vrijdagavondmixcompetitie: 10 speelavonden tussen vrijdag 2 november en vrijdag 22 maart!

Vanaf vrijdag 2 november gaan we vrijdags weer genieten van heerlijke herfst- en winteravonden op en rond de Wings-banen. Een prachtig uurtje om actief alle drukte van de week op een sportieve en gezellige wijze te verwerken. Daarna eventueel een gezellige "nazit" in onze mooie kantine of op het verwarmde terras.

Meedoen is belangrijker dan winnen, maar we zullen iedereen (gemengd dubbel) zoveel mogelijk in gelijke nivo/speelsterkte-poules indelen. Je speelt maximaal 2 á 3 maal per 5 weken. De wedstrijdduur is 1 uur. Aanvang steeds om 19:30 uur of 20:30 uur. Per speelavond wordt een gemengd dubbel koppel één keer ingedeeld.

Iedereen (senioren) nodigen wij uit om in te schrijven. Je kunt je als koppel aanmelden, maar ook alleen, dan gaan wij op zoek naar een maatje. Als Wingslid bestaat de mogelijkheid om een niet-Wingslid uit te nodigen; deze invité zal zich dan als winterlid bij Wings moeten aanmelden. Gezien de enthousiaste deelname voorgaande jaren verwachten wij weer een vol deelnemersveld.

Klik HIER om in te schrijven (hier zie je ook welke vrijdagen er gespeeld worden).

Er kan tot uiterlijk donderdag 25 oktober worden ingeschreven.

Wij zijn er klaar voor!

Namens de wedstrijdcommissie,