Hallo leden van Wings!

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de clubkampioenschappen in juni 2017 voor de onderdelen Gemengd Dubbel (Mix) en Enkel. Doe gezellig mee!

De clubkampioenschappen zijn van woensdag 14 juni t/m zondag 25 juni. Alle seniorenleden kunnen zich hiervoor opgeven (speelsterkte 4 t/m 9).

Voor de Gemengd Dubbel categorieën hebben we in de speelsterktes 5, 6 en 7 ook een 35+ categorie toegevoegd waarvoor je kunt inschrijven.

We zijn als wedstrijdcommissie bij het uiteindelijk indelen van de wedstrijden afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Indien nodig voegen we onderdelen samen als dit betekent dat onderdelen dan wel kunnen doorgaan.

Let op: wees aub alert met jullie verhinderingen, dit scheelt jullie en de wedstrijdcommissie achteraf veel gedoe. Dus denk aub bij het inschrijven goed na over welke verhinderingen je hebt gedurende de clubkampioenschappen!

Mocht je deelnemen aan een open toernooi gedurende de clubkampioenschappen, dan is het niet wenselijk (ook niet voor jezelf) om je voor twee onderdelen in te schrijven. Het kan anders voor de wedstrijdcommissie erg lastig / onmogelijk worden wedstrijden in te plannen.

De halve finales en finalepartijen zullen op zaterdag 24 en zondag 25 juni worden gespeeld. Voor dit finaleweekend kunnen geen verhinderingen worden opgegeven.

De uiterste inschrijfdatum is verlengd t/m vrijdag 9 juni.

Klik hier om je in te schrijven (je wordt doorgelinkt naar www.toernooi.nl).

Graag tot bij "de club"!

Met sportieve groet,