Clubkampioenschappen Heren- en Dames Dubbel juni 2018

De inschrijving is inmiddels gesloten: klik hier om de speeltijden van alle wedstrijden te zien (je wordt doorgelinkt naar www.toernooi.nl).

Als lid van een tennisvereniging is het leuk en uitdagend om tegen/met andere leden te tennissen en kennis met hen te maken. Door de wedstrijdcommissie worden hiertoe allerlei activiteiten georganiseerd. Van woensdag 6 juni t/m zondag 17 juni is ons tennispark de “Blokkerse Arena” waar de Clubkampioenen zich uiteindelijk zullen onderscheiden.

In diverse categorieën/speelsterktes en leeftijden kan worden ingeschreven voor de Damesdubbel of Herendubbel. Op basis van de inschrijvingen worden poules ingedeeld zodat ieder koppel altijd meerdere partijen zal spelen. Een prima mogelijkheid om andere leden van Wings te leren kennen. De wedstrijden voor senioren vangen doordeweeks om 19:00 uur aan. Nog geen dubbelmaatje gevonden? Geen probleem, gewoon aanmelden en dan gaan wij je hierbij helpen.

Voor de speelsterktes 5, 6 en 7 hebben we ook een 35+ categorie toegevoegd waarvoor je kunt inschrijven. Daarnaast wordt voor het eerst de "Open Categorie 55+" voor de dames en heren aangeboden waarbij in overleg de wedstrijden ook overdag kunnen worden gespeeld.

We hopen dat jullie zich massaal gaan aanmelden en dat we er samen een leuk en gezellig toernooi van maken. We houden zoveel mogelijk evt verhinderingen. We zijn als wedstrijdcommissie bij het uiteindelijk indelen van de wedstrijden afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Indien nodig voegen we onderdelen samen als dit betekent dat onderdelen dan wel kunnen doorgaan.

Let op: wees aub alert met jullie verhinderingen, dit scheelt jullie en de wedstrijdcommissie achteraf veel gedoe. Dus denk aub bij het inschrijven goed na over welke verhinderingen je hebt gedurende de clubkampioenschappen.

De halve finales en finalepartijen zullen op zaterdag 16 en zondag 17 juni worden gespeeld. De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 1 juni.

Zegt het voort en maak alle Senior Wingsleden enthousiast. Wij zijn er klaar voor!

Namens de wedstrijdcommissie,

Jaap, Paul en Arjan