Informatie World Tour Rood en Oranje Voorjaar 2018

Jullie kunnen je allemaal weer aanmelden voor de World Tour voorjaar 2018.

Geef je zo snel mogelijk op via: mail

Rood: Ben je tussen de 6 -  9 jaar (geboren 2012 - 2009) en vind je het leuk om wedstrijdjes te gaan spelen op een miniveld met rode ballen geef je dan op voor de World Tour rood.

Oranje: Ben je tussen de 8 – 11 jaar (geboren 2010 - 2007) en vind je het leuk om wedstrijdjes te gaan spelen op een driekwart veld met oranje ballen geef je dan op voor de World Tour oranje.

Als je niet precies weet in welke categorie je zit, vraag je het even aan je trainer.

De leeftijdsgrenzen van rood, oranje en groen zijn adviesrichtlijnen. Daarnaast is er een marge van 2 jaar onder en boven de leeftijdsgrenzen voor kinderen die eerder willen en kunnen doorstromen naar een hoger niveau of liever langer in een lager niveau willen blijven. Dit gaat wel in overleg met de trainer!

Een team bestaat maximaal uit 6 spelers oa ook om meer team- en verantwoordelijkheidsgevoel te krijgen.

Let op! Het tellen is veranderd per 2018:

• Er wordt gespeeld om 4 gewonnen games
  • Het Beslissend Punt Systeem (BPS) toegepast bij een 40-40 stand.
  • Bij een 3-3 stand in games wordt een beslissende game gespeeld (geen tiebreak).

Data 2018: