Lidmaatschapsmogelijkheden
Bij L.T.C. Wings-Blokker hebben we verschillende lidmaatschapsvormen: je kunt jaarlid, winterlid of competitielid worden.
We hebben geen wachtlijst, dus je kunt direct lid worden. De inschrijfformulieren kun je hieronder downloaden bij de de verschillende lidmaatschapsvormen.

Heb je vragen?
Neem contact op met Nicole van Beckhoven
ledenadministratie@ltcwingsblokker.nl of 0229-503041

Inschrijfformulier jaarlidmaatschapJaarlidmaatschap
  • Lidmaatschap van januari t/m december. Je kunt het hele kalenderjaar tennissen.
  • Inclusief KNLTB-lidmaatschap: deelname aan clubactiviteiten en open toernooien is mogelijk.
  • Contributie: € 115,- voor senioren, € 57,50 voor junioren.
  • Inschrijfgeld eenmalig: € 15,-.
  • Download het inschrijfformulier "jaarlidmaatschap", vul het in en stuur/mail het samen met een pasfoto naar de ledenadministratie.

Extra voordeel voor jeugdleden
Als je tennisles neemt op ons park, draagt L.T.C. Wings-Blokker € 25,- bij aan het lesgeld!

Inschrijfformulier winterlidmaatschap

Winterlidmaatschap

• Lidmaatschap van 1 oktober t/m 31 maart.
  • Contributie: € 60,- voor senioren, € 30,- voor junioren.
  • € 15,- borg voor een tijdelijke pas.
  • Download het inschrijfformulier "winterlidmaatschap" en stuur/mail het naar de ledenadministratie. Een pasfoto is niet nodig.

KNLTB-competitielidmaatschap

Ben je lid van een andere tennisvereniging, maar wil je graag bij L.T.C. Wings-Blokker competitie spelen? Dat kan!

• Per competitie (voorjaar/zomer/najaar/winter) betaal je € 25,-.
  • Stuur een mail aan ledenadministratie@ltcwingsblokker.nl met je naam, bondsnummer en geboortedatum.
  • Maak € 25,- over op rekeningnummer NL82 RABO 0307 751643 t.n.v. L.T.C. Wings-Blokker.

NB.: je kunt alleen competitie spelen. Vrij tennissen en deelnemen aan interne Wings-activiteiten is NIET mogelijk. Daarvoor moet je lid zijn.

Opzeggen

Ziekteregeling
Heb je een jaarlidmaatschap en kun je tijdelijk niet tennissen? Maak dan gebruik van de ziekteregeling. Neem hiervoor contact op met de ledenadministratie.