Tennispassen 2017

De tennispassen 2017 liggen achter de bar in de kantine. Als je aan je contributie- en bardienstverplichtingen hebt voldaan, kun je deze hier ophalen.

LET OP:
Je tennispas 2016 is vanaf 1 april 2017 niet meer geldig. Je kunt hiermee dan niet meer het park op. Ook afhangen met deze pas is dan niet meer mogelijk.

KNLTB-ledenpas
Jaarleden krijgen een KNLTB-pas. Deze is geldig t/m 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar. Bv. de ledenpas 2017 is geldig t/m 31 maart 2018.

Leden zonder ledenpas hebben geen speelrecht!

Je ledenpas kun je gebruiken voor:

• Toegang tot het tennispark.
  • Het reserveren van een baan via het afhangbord op het tennispark.
  • Het deelnemen aan de competitie en/of open toernooien.
  • 10% korting bij Intersport en andere voordelen. Zie Lidmaatschapsvoordelen KNLTB.
Je krijgt je ledenpas als je de contributie betaald hebt en je bardiensten (alleen voor seniorleden) hebt ingeroosterd.
Tijdelijke ledenpas
Winterleden krijgen een tijdelijke ledenpas. Je betaalt hier € 15,- borg voor. Als je je winterlidmaatschap opzegt, krijg je na inlevering van je pas de borg retour. Bewaar je tijdelijke pas dus goed!

Ledenpas kwijt of stuk?
Neem contact op met de Ledenadministratie, Nicole van Beckhoven tel. 0229-503041 of ledenadministratie@ltcwingsblokker.nl. Na betaling van € 7,50 op rekeningnummer NL82 RABO 0307 751643 t.n.v. LTC Wings-Blokker wordt er een nieuwe KNLTB-ledenpas voor je besteld. Deze ontvang je de eerstvolgende werkdag na aanvraag thuis per post.