Het bestuur vergadert regelmatig over allerlei actuele clubzaken.

Heeft u belangrijke zaken waarvan u vindt dat het bestuur zich daarover moet buigen dan kunt u dit melden bij de secretaris Carla Dekkers: secretariaat@ltcwingsblokker.nl.

Nieuwe organisatiestructuur

Het bestuur bestaat uit acht leden en alle bestuursleden hebben een specifieke functie en bijbehorende functieomschrijving:

• Voorzitter
    Alle werkzaamheden die betrekking hebben op algemene zaken binnen de vereniging, alsmede het vertegenwoordigen van de vereniging Extern.

• Secretaris
    Alle werkzaamheden die betrekking hebben op Secretariaat: notulen, jaarplanning, clubcontacten.

• Penningmeester
    Alle werkzaamheden die betrekking hebben op Financiën: financiële administratie, financiële rapportage, contacten bank, contracten, kascommissie en ledenadministratie.

• Bestuurslid Technische Zaken & Jeugd
    Alle werkzaamheden die betrekking hebben op Technische Zaken & Jeugd: trainers, de jeugd en KNLTB-competities senioren en jeugd.

• Bestuurslid Activiteiten
    Alle werkzaamheden die betrekking hebben op Activiteiten 18+: wedstrijdcommissie, dinsdagavondcompetitie, seniorengroep, Bangertcommissie, vrijdagavond-Mixcompetitie, WKGC-competitie en ledenwerving en -behoud.

• Bestuurslid Sponsoring & Communicatie
    Alle werkzaamheden die betrekking hebben op Communicatie: PR, sponsorcommissie, redactie Nieuwsbrief, de website en sociale media.

• Bestuurslid Parkcommissie
    Werkzaamheden met betrekking tot Accommodatie (= park: onderhoud accommodatie, groenploeg, groundsmen, afhangsysteem en andere ICT-zaken), alsmede afstemming met gemeente.

• Bestuurslid Kantine
    Alle werkzaamheden die betrekking hebben op Kantine: kantinecommissie, interieurverzorgsters, vergunninghouders, bardiensten en sleuteladressen.

Siebrand Konst
voorzitter@ltcwingsblokker.nl