Tennisschool ALL-IN
Sinds oktober 2012 verzorgt Tennisschool ALL-IN alle tennislessen bij LTC Wings-Blokker voor zowel de junioren als senioren.

Vaste clubtrainer
Daan Boekhout is onze vaste clubtrainer. Hij geeft gedurende het hele jaar (zomer en winter) alle tennislessen.

Tennislessen
Vanaf april t/m september worden de tennislessen aangeboden op onze eigen buitenbanen. Deze trainingen zijn alleen bestemd voor Wings-leden.

Van oktober t/m maart worden de tennislessen aangeboden op een binnenbaan van Tenniscentrum De Koedshal in Oosterblokker.
De tennislessen vinden plaats op maandag t/m vrijdag, zowel overdag als in de avond. Overdag zijn er op aanvraag meer mogelijkheden. De lesduur is 50 minuten.

De inschrijving voor de zomertraining is gesloten, maar als u wilt lessen, neem dan contact op met ALL-IN 0229 - 260 771 of info@tennisschoolall-in.nl. Zij hebben misschien nog wel een plekje voor u.

Aanmelden via www.mijnallin.nl

Je kunt je aanmelden via www.mijnallin.nl. Hoe dit precies in zijn werk gaat, staat in het document beschreven dat je hier rechtsboven op deze pagina vindt ("Aanmelden MIJNALLIN.nl").

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je het beste even bellen naar ALL-IN op 0229-260771. Een email sturen kan ook naar info@tennisschoolall-in.nl  Ze helpen je graag verder.