L.T.C. Wings - Blokker in vogelvlucht...

In november 1972 is LTC Wings opgericht. Er werd op de huidige locatie aan de Boekert gestart met 2 gravelbanen. In het eerste jaar hadden zich al 100 leden aangemeld. Binnen twee jaar steeg het ledenaantal tot 300 leden en werden er twee nieuwe gravelbanen aan het park toegevoegd.

Vanaf 1975 doen er Wings-teams mee aan de landelijke en districtscompetitie. Bij de jaarlijkse clubactiviteiten zoals de clubkampioenschappen was er altijd een grote deelname. Naast de strijd op en langs de banen was het altijd gezellig in de kantine waar "Ome Toon" de leiding had.

In het eerste lustrumjaar 1977 werd voor de eerste maal het Open Bangerttoernooi  georganiseerd. Tevens werd het park uitgebreid met een oefenkooi. Rond de gemeentelijke herindeling in 1979 werd de naam van de club veranderd in L.T.C. Wings - Blokker. Het park werd wederom uitgebreid met baan 5, een hardcourt (mateco)baan, zodat de enthousiastelingen ook in de winter konden tennissen.

Voor aanvang van het seizoen '86-'87 werd de verlichting aangelegd, zodat er ook in de avonduren kon worden gespeeld. Mede hierdoor steeg het ledenaantal tot 480 leden. Ook werd de oefenkooi verdubbeld.

In 1991 werd de matecobaan vervangen door twee nieuwe gravelbanen. Tevens werden de kantine en het terras volledig gerenoveerd. L.T.C. Wings was een bloeiende vereniging. Het ledenaantal steeg tot 570 leden en er was sprake van een heuse ledenstop. Veel aandacht werd besteed aan de activiteiten voor de jeugd met trainingsfaciliteiten en een enthousiaste jeugdtrainster. Ook voor de senioren werd in de winterperiode op zondag een conditietraining georganiseerd. Dit ter voorbereiding op het nieuwe tennisseizoen.

In 2012 - tijdens het 40-jarig bestaan van de vereniging - werd na 2 jaar voorbereiding door de commissie "Wings 2010" het park volledig vernieuwd. De gravelbanen werden vervangen door moderne kunstgrasbanen, zodat het park het gehele jaar bespeelbaar is. Het complex werd voorzien van betere verlichting en is ook afsluitbaar gemaakt. Naast de vele zomeractiviteiten worden er ook in de winterperiode diverse activiteiten georganiseerd waar ieder lid aan mee kan doen.

Het Open Bangerttoernooi werd in 2012 voor de 35e maal georganiseerd en is favoriet bij veel tennissers ook buiten de vereniging. In augustus 2015 wordt het toernooi alweer voor 38e keer gehouden.

Door de gemoedelijke sfeer, de vele verenigingsactiviteiten en de inzet van vele vrijwilligers binnen de club is het ledenaantal stabiel en telt op dit moment bijna 500 leden. De clubkantine is in eigen beheer en in de zomermaanden iedere avond geopend. In de winter altijd bij de georganiseerde clubactiviteiten.

L.T.C. Wings - Blokker is ook in 2015 een bruisende en gezellige vereniging!!!