Ledenlijst
Een volledige ledenlijst is te vinden op:

Afhangbord
Als je als lid bent ingeschreven, ontvang je per mail de inloggegevens van de ledenadministratie.

Op het digitale afhangbord op internet www.afhangbord.nl kun je het volgende doen en zien:

• Kantinediensten inroosteren
  • Openingstijden kantine bekijken
  • Ledenlijst
  • Baanbezetting

Wachtwoord vergeten?
Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je het volgende doen:

Afhangen
We willen we iedereen met nadruk verzoeken om af te hangen als je gaat tennissen. Dit is niet alleen van belang om te kunnen kijken hoe vaak de banen bespeeld worden. Maar zo is ook makkelijk te zien of er allemaal leden met evt. introducees aan het tennissen zijn.

Mocht je mensen zien tennissen die niet hebben afgehangen, vraag dan of ze dit willen doen. Ook als het niet druk is!! En hoe ongemakkelijk dat soms ook is, je kunt altijd vragen of iemand lid is. Zo zorgen we er met z’n allen voor dat de banen worden gebruikt door degenen voor wie ze bedoeld zijn.