NIEUW AFHANGBORD:
Op 4 december 2017 is er een nieuw afhangbord op de club geinstalleerd. Het afhangen doe je, zoals je gewend was, nog steeds met je ledenpas. Binnen 20 seconden heb je een baan afgehangen. Bekijk de onderstaande video voor een korte uitleg.

KNLTB Afhangbord from LISA Sports on Vimeo.

Afhangen
We willen we iedereen met nadruk verzoeken om af te hangen als je gaat tennissen. Dit is niet alleen van belang om te kunnen kijken hoe vaak de banen bespeeld worden. Maar zo is ook makkelijk te zien of er allemaal leden met evt. introducees aan het tennissen zijn.

Mocht je mensen zien tennissen die niet hebben afgehangen, vraag dan of ze dit willen doen. Ook als het niet druk is!! En hoe ongemakkelijk dat soms ook is, je kunt altijd vragen of iemand lid is. Zo zorgen we er met z’n allen voor dat de banen worden gebruikt door degenen voor wie ze bedoeld zijn.

Afhangbord
Als je als lid bent ingeschreven, ontvang je per mail de inloggegevens van de ledenadministratie.

Op het digitale afhangbord op internet www.afhangbord.nl kun je het volgende doen en zien:

• Kantinediensten inroosteren
  • Openingstijden kantine bekijken
  • Ledenlijst
Wachtwoord vergeten?
Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je het volgende doen:

Ledenlijst
Een volledige ledenlijst is te vinden op: